Profil Perusahaan

Diadegake ing taun 1996, Shandong Gaoji Industry Machinery Co., Ltd. duwe spesialisasi ing R&D teknologi kontrol otomatis industri, uga desainer lan pabrikan mesin otomatis, saiki kita dadi pabrikan paling gedhe lan basis riset ilmiah mesin pamrosesan busbar CNC ing China .

Perusahaan kita duwe kekuwatan teknis sing kuat, pengalaman manufaktur sing sugih, kontrol proses canggih, lan sistem kontrol kualitas lengkap. Kita dadi pemimpin industri domestik kanggo disertifikasi dening sistem manajemen mutu ISO9001: 2000. Perusahaan kalebu area luwih saka 28000 m2, kalebu area bangunan luwih saka 18000 m2. Nduweni luwih saka 120 set peralatan pamrosesan CNC lan piranti deteksi presisi tinggi sing ana ing pusat mesin CNC, mesin panggilingan portal ukuran gedhe, mesin lentur CNC, lsp., Ngasilake kapasitas produksi 800 set seri mesin pemrosesan busbar saben taun.

Saiki perusahaan duwe luwih saka 200 karyawan kalebu luwih saka 15% teknisi teknik, profesional sing nglibatake macem-macem disiplin ilmu kayata ilmu material, teknik mekanik, kontrol proses kanggo komputer, elektronik, ekonomi, manajemen informasi lan liya-liyane. Perusahaan iki wis diajeni kanthi berturut-turut dadi "Perusahaan Hi-Tech Provinsi Shandong", "Produk Hi-Tech Kota Jinan", "Produk Inovatif Independen Kota Jinan", "Perusahaan Beradab lan Setia Jinan City", lan seri liyane judhul.

perusahaan kita duwe katrampilan sing kuat ing desain lan pangembangan produk, duwe macem-macem teknologi paten lan teknologi inti kepemilikan. Ndhuwur industri kanthi entuk pangsa pasar luwih saka 65% ing pasar prosesor busbar domestik, lan ngekspor mesin menyang selusin negara lan wilayah.

Miturut prinsip Berorientasi Pasar, bosok Kualitas, adhedhasar Inovasi, Layanan-pisanan,

kita kanthi tulus bakal nyedhiyakake sampeyan produk berkualitas tinggi lan layanan kelas kapisan!

Sugeng kontak karo kita!

0032-scaled