perusahaan kita duwe katrampilan sing kuat ing desain lan pangembangan produk, duwe macem-macem teknologi paten lan teknologi inti kepemilikan. Ndhuwur industri kanthi entuk pangsa pasar luwih saka 65% ing pasar prosesor busbar domestik, lan ngekspor mesin menyang selusin negara lan wilayah.

Mesin Penggilingan

  • GJCNC-BMA

    GJCNC-BMA

    • Parameter Teknis
    • 1. Max Busbar Ukuran: 15 * 140 mm
    • 2. Ukuran Busbar Min: 3 * 30 * 110 mm
    • 3. Maksimum Torsi: 62 Nm
    • 4. Min Diameter Ballscrew: ∅32 mm
    • 5. Pitch of Ballscrew: 10mm