Warta perusahaan

  • Extreme weather call for secure new energy networks

    Cuaca ekstrem njaluk jaringan energi anyar sing aman

    Sajrone sawetara taun kepungkur, Akeh negara lan wilayah sing ngalami pirang-pirang acara cuaca "bersejarah". Puting beliung, badai, kobongan alas, badai gludhug, lan udan udan salju utawa panen nyebar, ngganggu peralatan lan nyebabake akeh korban jiwa lan korban jiwa, kerugian finansial ...
    Waca liyane
  • Gaoji News of the week 20210305

    Gaoji News minggu 20210305

    Kanggo nggawe manawa saben wong bakal seneng festival Spring sing ngrayakake, para insinyur bisa kerja keras sajrone rong minggu, supaya kita bakal duwe produk lan suku cadang kanggo musim pengadaan sawise festival Spring. ...
    Waca liyane
  • Gaoji News of the week 20210126

    Berita Gaoji minggu 20210126

    Amarga arep preinan Festival Musim Semi Tiongkok ing wulan Februari, kerja saben departemen dadi luwih stabil tinimbang sadurunge. 1. Ing minggu kepungkur, kita wis rampung luwih saka 70 pesenan tuku. Kalebu: 54 unit ...
    Waca liyane
  • The 7th Pak-China Business Forum

    Forum Bisnis Pak-China kaping 7

    Inisiatif One Belt One Road ing China, sing tujuane urip maneh ing Silk Road, nyebabake pangowahan kebijakan ing negara-negara Eropa Tengah lan Timur. minangka proyek utama sing penting, Koridor Ekonomi China-Pakistan dadi akeh perhatian ...
    Waca liyane
  • The 12th Shanghai International Electric And Electrician Exhibition

    Pameran Listrik lan Listrik Internasional Shanghai kaping 12

    Madeg ing taun 1986, EP diatur dening Dewan Listrik China, Grid State China lan China Power Grid Kidul, dikelola karo Adsale Exhibition Services Ltd, lan didhukung dening kabeh Korporasi Grup Daya utama lan Powe ...
    Waca liyane
  • New production line equipment of Daqo group

    Peralatan lini produksi anyar klompok Daqo

    Ing taun 2020, perusahaan kami nganakake komunikasi mendalam karo akeh perusahaan energi kelas pertama domestik lan asing, lan ngrampungake pangembangan, instalasi lan komisi khusus kanggo peralatan UHV sing akeh. Daqo Group Co., LTD., Didegaké ing taun 1965, yaiku ...
    Waca liyane