FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

P: Apa sampeyan pabrik, perusahaan dagang utawa pihak katelu?

Kita minangka pabrik sing dununge ana ing Kota Xuzhou, Provinsi Jiangsu, China lan didegake ing taun 1994. Sugeng rawuh nalika rawuh.

P: Apa jaminan kualitas sing sampeyan nyedhiyakake lan kepiye sampeyan ngontrol kualitas?

Priksa prosedur kanggo mriksa produk ing kabeh tahap proses manufaktur - bahan baku, bahan proses, bahan sing divalidasi utawa diuji, barang jadi, lsp.

P: Layanan apa sing bisa sampeyan tawakake?

Layanan pra-sale:

Layanan konsultan (Njawab pitakon klien)

Rencana desain utama gratis

Ngewangi klien milih rencana konstruksi sing cocog

Petungan rega

Diskusi bisnis & teknologi

Layanan Jual: Kirimake data reaksi dhukungan kanggo ngrancang dhasar

Pengajuan gambar konstruksi

Nyedhiyakake syarat kanggo masang

Manual konstruksi

Pabrik & pengepakan

Tabel materi statistik

Pangiriman

Syarat liyane dening klien

Layanan sawise: Layanan pengawasan instalasi

P: Kepiye cara njaluk kutipan sing akurat?

Yen sampeyan bisa nyedhiyani data proyek ing ngisor iki, kita bisa menehi penawaran sing akurat.

P: Suwene kerangka ruang bisa digunakake?

Umur panggunaan struktur utama yaiku urip bekas sing dirancang, yaiku 50-100 taun (panjaluk standar GB).

P: Kepiye cara njaluk kutipan sing akurat?

Umur panggunaan lapisan PE biasane 10-25 taun. Umur panggunaan panel pencahayaan atap luwih cendhek, biasane 8-15 taun.

Pengin kerja sama kita?