perusahaan kita duwe katrampilan sing kuat ing desain lan pangembangan produk, duwe macem-macem teknologi paten lan teknologi inti kepemilikan. Ndhuwur industri kanthi entuk pangsa pasar luwih saka 65% ing pasar prosesor busbar domestik, lan ngekspor mesin menyang selusin negara lan wilayah.

Mesin Bending

  • GJCNC-BB-S

    GJCNC-BB-S

    • Parameter Teknis
    • 1. Kekuwatan output: 350Kn
    • 2. Jembar sudhut mlengkung bentuk U: 40mm
    • 3. Tekanan cairan maks: 31.5Mpa
    • 4. Max Busbar Size: 200 * 12mm (Bending vertikal) / 12 * 120mm (Horizontal bending)
    • 5. Angel bending: 90 ~ 180 derajat
  • CNC Bus Duct Flaring Machine GJCNC-BD

    Mesin Flaring Saluran Bus CNC GJCNC-BD

    GJCNC-BD seri CNC Busduct Flaring Machine minangka mesin produksi Hi-Tech sing dikembangake dening perusahaan kami, Kanthi fungsi auto feed, sawing lan flaring (Fungsi punching, notching, lan riveting kontak dll. Opsional) .Sistem nganggo sistem kontrol individu, otomatis input busduct uga monition wektu nyata kanggo saben proses, supaya luwih aman, gampang, fleksibel. Nambah tingkat otomatis lan kapasitas busduct.