perusahaan kita duwe katrampilan sing kuat ing desain lan pangembangan produk, duwe macem-macem teknologi paten lan teknologi inti kepemilikan. Ndhuwur industri kanthi entuk pangsa pasar luwih saka 65% ing pasar prosesor busbar domestik, lan ngekspor mesin menyang selusin negara lan wilayah.

Punching Shearing

  • GJCNC-BP-50

    GJCNC-BP-50

    • Parameter Teknis
    •  1. Sumbu Kontrol: 3 sumbu
    • 2. Kekuwatan output: 500kn
    • 3. Kacepetan punch: 120HPM
    • 4. Punching Maks: ∅32 (kekandelan≤12mm)
    • 5. Ukuran Max Busbar: 6000 * 200 * 15 mm
  • GJCNC-BP-30

    GJCNC-BP-30

    • Unit punch:
    • 1. Bahan: Tembaga / aluminium;
    • 2. Ukuran Bahan Maksimum: Tembaga busbar 12 * 125 * 6000 mm;
    • 3. Punching maksimal: ∅32 mm;
    • 4. Kekuwatan output maksimal: 300KN.
    • Unit gunting:
    • 1. Bahan: Tembaga / aluminium;
    • 2. Kekuwatan output maksimal: 300KN.