FITUR

MESIN

GJCNC-BP-50

GJCNC-BP-50 minangka peralatan profesional sing dirancang kanggo ngolah busbar kanthi efisien lan akurat.

GJCNC-BP-50 is a professional equipment designed to process busbar efficiently and accurately.

ALAT MESIN METODE BISA Mitra

Karo Kowe SAKTI LANGSUNG.

Saka milih lan ngatur sisih tengen
mesin kanggo proyek sampeyan supaya ngewangi sampeyan tuku sing ngasilake bathi sing nyata.

Babagan Kita

SHANDONG GAOJI

Diadegake ing taun 1996, Shandong Gaoji Industry Machinery Co., Ltd. duwe spesialisasi ing R&D teknologi kontrol otomatis industri, uga desainer lan pabrikan mesin otomatis, saiki kita dadi pabrikan paling gedhe lan basis riset ilmiah mesin pamrosesan busbar CNC ing China .

bubar

PAWARTA

  • Gaoji News minggu 20210305

    Kanggo nggawe manawa saben wong bakal seneng festival Spring sing ngrayakake, para insinyur bisa kerja keras sajrone rong minggu, supaya kita bakal duwe produk lan suku cadang kanggo musim pengadaan sawise festival Spring. ...

  • Berita Gaoji minggu 20210126

    Amarga arep preinan Festival Musim Semi Tiongkok ing wulan Februari, kerja saben departemen dadi luwih stabil tinimbang sadurunge. 1. Ing minggu kepungkur kita wis rampung luwih saka 70 pesenan tuku. Kalebu: 54 unit ...

  • Forum Bisnis Pak-China kaping 7

    Inisiatif One Belt One Road ing China, sing tujuane urip maneh ing Silk Road, nyebabake pangowahan kebijakan ing negara-negara Eropa Tengah lan Timur. minangka proyek utama sing penting, China-Pakistan Economic Corr ...

  • Pameran Listrik lan Listrik Internasional Shanghai kaping 12

    Madeg ing taun 1986, EP diatur dening Dewan Listrik China, State Grid Corporation China lan China Power Grid Kidul, dikelola karo Adsale Exhibition Services Ltd, lan didhukung kabeh karo Power ...

  • Peralatan lini produksi anyar klompok Daqo

    Ing taun 2020, perusahaan kami nganakake komunikasi mendalam karo akeh perusahaan energi kelas pertama domestik lan asing, lan ngrampungake pangembangan, instalasi lan komisi khusus kanggo peralatan UHV sing akeh. Daqo Group Co., LTD., Didegaké ing taun 1965, yaiku ...