FEATURED

MESIN

METODE ALAT MESIN BISA MITRA

KARO KOWE SETIAP LANGKAH.

Saka milih lan konfigurasi tengen
mesin kanggo proyek kanggo mbantu finance tuku sing ngasilake bathi ngelingke.

Babagan awake dhewe

SHANDONG GAOJI

Didegaké ing taun 1996, Shandong Gaoji Industry Machinery Co., Ltd. khusus ing R&D teknologi kontrol otomatis industri, uga desainer lan pabrikan mesin otomatis, saiki kita minangka produsen lan basis riset ilmiah paling gedhe saka mesin pangolahan busbar CNC ing China. .

bubar

PAWARTA

  • Kerja lembur, mung kanggo nepaki perjanjian karo kowe

    Mlebet Maret punika sasi ingkang wigati sanget tumrap masarakat Tionghoa."Hari Hak Konsumen lan Kepentingan 15 Maret" minangka simbol penting kanggo perlindungan konsumen ing China, lan nduweni posisi penting ing atine wong Tionghoa.Ing pikirane wong mesin dhuwur, Maret uga ...

  • wektu pangiriman

    Ing Maret, bengkel perusahaan mesin dhuwur rame.Kabeh jinis pesenan saka njero lan luar negeri lagi dimuat lan dikirim siji-sijine.CNC busbar punching lan mesin pemotong dikirim menyang Rusia lagi dimuat Mesin pangolahan bus multi-fungsi dimuat lan dikirim...

  • Seminar pertukaran teknis jalur produksi mesin busbar dianakake ing Shandong Gaoji

    Ing tanggal 28 Februari, seminar exchange technical line produksi peralatan busbar iki dianakaké ing kamar konferensi gedhe ing lantai pisanan Shandong Gaoji minangka dijadwal.Rapat iki dipimpin dening Engineer Liu saka Shandong Gaoji Industrial Machinery Co., LTD.Minangka pembicara utama, Engin...

  • Ngomong pamit kanggo Februari lan welcome spring karo eseman

    Cuaca saya tambah anget lan kita bakal mlebu Maret.Maret iku mangsa nalika mangsa dadi musim semi.Cherry blossoms mekar, swallows bali, es lan salju nyawiji, lan kabeh urip maneh.Angin musim semi sumilak, srengenge anget sumorot, lan bumi kebak vitalitas.Ing lapangan ...

  • Tamu Rusia teka mriksa pabrik

    Ing wiwitan Taun Anyar, pesenan peralatan sing digayuh karo pelanggan Rusia taun kepungkur rampung dina iki.Supaya luwih nyukupi kabutuhan pelanggan, pelanggan teka ing perusahaan kanggo mriksa peralatan pesenan - mesin pemotong busbar CNC lan mesin pemotong (GJCNC-BP-50).Pelanggan lungguh ...