perusahaan kita duwe katrampilan sing kuat ing desain lan pangembangan produk, duwe macem-macem teknologi paten lan teknologi inti kepemilikan. Ndhuwur industri kanthi entuk pangsa pasar luwih saka 65% ing pasar prosesor busbar domestik, lan ngekspor mesin menyang selusin negara lan wilayah.

Alat & Alat Tumbak