Berita Gaoji minggu 20210126

DSC_3900-2-1-1024x429

Amarga arep preinan Festival Musim Semi Tiongkok ing wulan Februari, kerja saben departemen dadi luwih stabil tinimbang sadurunge.

1. Ing minggu kepungkur, kita wis rampung luwih saka 70 pesenan tuku.

Kalebu:

54 unit mesin pamroses busbar multifungsi kanthi macem-macem jinis;

7 unit mesin mlengkung servo;

4 unit mesin panggilingan busbar ;

8 unit mesin dobar lan gunting busbar.

DSC_0163-768x432

2. Nem unit garis pamrosesan bus ODM miwiti proses assemble. Jalur pamrosesan busbar iki dipesen dening macem-macem pelanggan saka provinsi Hebei lan Zhejiang. Bagéan saka unit kasebut diowahi kanggo memenuhi syarat sing beda babagan kinerja peralatan, pilihan aksesoris, lan desain tampilan miturut kebutuhan pelanggan.

3. Kantor riset lan pangembangan perusahaan Shandong Gaoji nggawe terobosan ing peralatan corollary anyar, peralatan corollary baris pamrosesan busbar kanthi otomatis menyang tahap eksperimen anyar.

DSC_0170-768x432

4. Ing tanggal 22 Jan, amarga kahanan pandemi, supaya INT nyuda udakara 30% dibandhingake karo wektu sing padha taun kepungkur. Saliyane, bathi saka rencana pamulihan industri pamrentah, tatanan domestik terus mundhak wiwit Jun 2020, penjualan padha dibandhingake taun kepungkur.


Wektu kiriman: Mei-11-2021