Peralatan lini produksi anyar klompok Daqo

Ing taun 2020, perusahaan kami nganakake komunikasi mendalam karo akeh perusahaan energi kelas pertama domestik lan asing, lan ngrampungake pangembangan, instalasi lan komisi khusus kanggo peralatan UHV sing akeh.

Daqo Group Co., LTD., Didegaké ing taun 1965, minangka klompok perusahaan gedhe tingkat negara sing melu listrik, komponen, peralatan sepur kecepatan tinggi lan industri liyane sing kalebu voltase dhuwur, kalebu ing bidhang listrik , ilmu pengetahuan lan teknologi. Wis madeg patang basis industri ing China, kanthi meh 10.000 karyawan lan total aset 6 milyar yuan. Nduweni 28 perusahaan bawahan, antarane 7 yaiku usaha patungan karo Siemens ing Jerman, Moeller ing Jerman, Eaton ing Amerika Serikat, Cerberus ing Swiss lan Ankater ing Denmark.

Sawise kerja bareng karo insinyur teknis klompok Daqo meh telung wulan, kita wis nyedhiyakake Daqo Group kanthi peralatan sing dibutuhake kanggo lini produksi anyar. Lan ngrampungake instalasi lapangan lan pengoperasian peralatan sajrone 5 dina, lini produksi anyar kanthi lancar dileksanakake.

1 (6)
1 (5)
1 (4)
1 (8)
1 (7)

Wektu kiriman: Mei-10-2021