Pameran Listrik lan Listrik Internasional Shanghai kaping 12

Madeg ing taun 1986, EP diatur dening Dewan Listrik China, Grid State State China lan China Power Grid Kidul, dikelola karo Adsale Exhibition Services Ltd. Liwat 30 taun sukses nglacak rekor lan pengalaman, pameran pameran listrik listrik paling gedhe lan paling misuwur sing didhukung dening Acara sing Disetujoni UFI ing Tiongkok lan wis dingerteni dening pimpinan pasar global lan asosiasi perdagangan internasional.

Tanggal 6-8 November 2019, upacara agung industri tenaga listrik dianakake ing Pusat Pameran Internasional Baru Shanghai (Hall N1-N4). Pameran kasebut nggawe enem area pameran khusus: Internet energi, peralatan manufaktur cerdas, otomatisasi listrik, transmisi lan distribusi satu atap, darurat keamanan tenaga, konservasi energi, lan perlindungan lingkungan. Luwih saka sewu merek peralatan listrik lan listrik terkemuka ing omah lan luar negeri nduduhake trobosan anyar pasar tenaga listrik ing macem-macem bidang.

Ing pameran iki, perusahaan kita, kanthi ide nggawe rencana implementasi otomatisasi tenaga listrik anyar, dikombinasikake karo inovasi teknologi ing taun kepungkur, ngluncurake sawetara peralatan anyar, kalebu peralatan pusat pemrosesan bar tembaga CNC, sistem servo anyar, panggilingan pojok busbar lan teknologi nggawe kembang bengkong kanggo peralatan transmisi lan distribusi, sing disenengi dening mayoritas pamirsa.


Wektu kiriman: Mei-10-2021