Forum Bisnis Pak-China kaping 7

Inisiatif One Belt One Road ing China, sing tujuane urip maneh ing Silk Road, nyebabake pangowahan kebijakan ing negara-negara Eropa Tengah lan Timur. minangka proyek utama sing penting, Koridor Ekonomi China-Pakistan dadi akeh perhatian taun-taun iki. Supaya ora nyedhiyakake program solusi tenaga lan lalu lintas sing luwih apik kanggo masarakat Pakistan, Forum Bisnis Pak-China kaping 7 - Ekspo Industri 3 ditindakake ing Pusat Ekspo Internasional Lahor wiwit tanggal 2 nganti 4 September.

DSC_0142-1024x576

Minangka kanca lawas saka perusahaan energi Pakistan, perusahaan kita melu pameran kasebut kanthi informasi lan solusi Pabrik perusahaan listrik kanggo mitra Pakistan. 


Wektu kiriman: Mei-10-2021