GJCNC-BB-S

Katrangan singkat:

  • Parameter Teknis
  • 1. Kekuwatan output: 350Kn
  • 2. Jembar sudhut mlengkung bentuk U: 40mm
  • 3. Tekanan cairan maks: 31.5Mpa
  • 4. Max Busbar Size: 200 * 12mm (Bending vertikal) / 12 * 120mm (Horizontal bending)
  • 5. Angel bending: 90 ~ 180 derajat

Detail Produk

Konfigurasi Utama

Rincian Produk

GJCNC-BB Series dirancang kanggo mlengkungake bahan busbar kanthi efisien lan akurat

CNC Busbar Bender minangka peralatan pamrosesan mlengkung busbar khusus sing dikendhaleni komputer, Liwat sumbu X lan koordinasi sumbu Y, panganan manual, mesin bisa ngrampungake macem-macem jinis tumindak mlengkung kaya mlengkung level, mlengkung vertikal liwat pilihan macem-macem mati. Mesin kasebut bisa cocog karo piranti lunak GJ3D, sing bisa ngetung dawa ekstensi mlengkung kanthi akurat. Piranti lunak kasebut bisa kanthi otomatis nemokake urutan mlengkung kanggo workpiece sing mbutuhake tikungan kaping pirang-pirang lan otomatisasi pemrograman diwujudake.

Watak utama

Fitur GJCNC-BB-30-2.0

Mesin iki nggunakake struktur mlengkung jinis tertutup unik, duwe properti premium saka tikungan jinis tertutup, lan uga nduweni kenyamanan mlengkung jinis terbuka.

Bend Unit (sumbu-Y) duwe fungsi kompensasi kesalahan sudut, akurasi lentur kasebut bisa memenuhi norma kinerja sing dhuwur. ± 01 °.

Nalika mlengkung vertikal, mesin duwe fungsi clamping otomatis lan ngeculake, efisiensi pangolahan luwih apik dibandhingake karo clamping lan rilis manual.

Piranti lunak Pemrograman GJ3D

Supaya ngerti kodhe otomatis, gampang lan gampang dioperasikake, kita ngrancang lan ngembangake piranti lunak desain pitulung khusus GJ3D. Piranti lunak iki bisa kanthi otomatis ngetung saben tanggal sajrone proses busbar kabeh, mula bisa ngindhari sampah material amarga ana kesalahan kodhe manual; lan minangka perusahaan pertama sing ngetrapake teknologi 3D kanggo industri pamrosesan busbar, piranti lunak kasebut bisa nduduhake kabeh proses nganggo model 3D sing luwih jelas lan mbiyantu.

Yen sampeyan kudu ngowahi informasi persiyapan peralatan utawa parameter mati dhasar. Sampeyan uga bisa ngetik tanggal karo unit iki.

Layar tutul

Antarmuka komputer manungsa, operasi iki gampang lan bisa nduduhake status operasi program nyata-wektu, layar bisa nuduhake informasi alarm mesin kasebut; bisa nyetel parameter mati dhasar lan ngontrol operasi mesin.

Sistem Operasi Kecepatan Tinggi

Transmisi sekrup bola sing akurat dhuwur, dikoordinasi karo pandhuan lurus sing akurat, presisi tinggi, efektif cepet, wektu kerja dawa lan ora ana swara.

Workpiece


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Parameter Teknis

    Bobot total (kg) 2300 Ukuran (mm) 6000 * 3500 * 1600
    Tekanan Cairan Maks (Mpa) 31.5 Daya Utama (kw) 6
    Pasukan Output (kn) 350 Max Stoke silinder bending (mm) 250
    Ukuran Bahan Maksimum (Bending vertikal) 200 * 12 mm Ukuran Bahan Maksimum (Bending Horizontal) 120 * 12 mm
    Kecepatan maksimal kepala Bending (m / min) 5 (Mode cepet) /1.25 (Mode alon) Sudut Bending Max (gelar) 90
    Kecepatan maksimal pamblokiran lateral Material (m / min) 15 Blok lateral Stoke of Material (Axis X) 2000
    Precision Bending (gelar) Auto compensation <±0.5Manual compensation <±0.2 Min-bentuk Bending Wideness (mm) 40 (Cathetan: mangga konsultasi karo perusahaan nalika mbutuhake jinis sing luwih cilik)