GJCNC-BMA

Katrangan singkat:

  • Parameter Teknis
  • 1. Max Busbar Ukuran: 15 * 140 mm
  • 2. Ukuran Busbar Min: 3 * 30 * 110 mm
  • 3. Maksimum Torsi: 62 Nm
  • 4. Min Diameter Ballscrew: ∅32 mm
  • 5. Pitch of Ballscrew: 10mm

Detail Produk

Konfigurasi Utama

Rincian Produk

Mesin panggilingan busbar CNC utamane dienggo ing fillet panggilingan lan fillet gedhe ing busbar. Otomatis nggawe kode program lan ngirim kode menyang peralatan adhedhasar kabutuhan ing spesifikasi busbar lan input data menyang layar tampilan. Gampang dioperasikake lan bisa nggunakake busbar busbar sing migunani kanthi tampan.

Kauntungan

Mesin iki digunakake kanggo nindakake mesin busar bagean kanggo kepala busbar kanthi H≤3-15mm, w≤140mm lan L≥280mm.

Kepala bar bakal dipasang ing mesin kanthi struktur tetep.

Klem nggunakake teknologi pusat otomatis kanggo pencet sirah sing luwih cepet ing titik bantalan gaya.

Penguat digunakake ing endhas penet kanggo ngamanake stabilitas benda kerja, dadi efek permukaan mesin sing luwih apik.

Sing nduwèni alat BT40 standar donya digunakake kanggo ngganti agul-agul, gampang kaku lan akurasi dhuwur.

Mesin iki nganggo sekrup werni presisi tinggi lan pandhuan linear. Rel pandhuan ukuran gedhe wis dipilih kanggo nawakake kekakuan sing luwih apik kanggo kabeh mesin, ngedhunake geter lan swara, nambah kualitas bahan kerja lan njamin akurasi lan efisiensi sing dhuwur.

Nggunakake komponen merek domestik lan terkenal ing saindenging jagad, mesin iki umure dawa lan bisa njamin kualitas tinggi.

Program sing digunakake ing mesin iki yaiku piranti lunak pemrograman grafis otomatis sing wis dikembangake dening perusahaan kita, ngerteni otomatisasi ing program. Operator kasebut ora kudu ngerti macem-macem kode, uga kudu ngerti cara ngoperasikake pusat mesin tradisional. Operator kudu ngetik sawetara paramèter kanthi nuduhake grafis, lan peralatan kasebut bakal ngasilake kode mesin kanthi otomatis. Perlu luwih cendhek tinimbang program manual lan ngilangi kemungkinan kesalahan kode sing disebabake program manual.

Mesin busbar ing mesin iki katon apik, tanpa ngeculake titik, nyuda ukuran kabinet kanggo ngirit ruangan lan nyuda konsumsi tembaga.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Konfigurasi

    Ukuran (mm) Bobot (kg) Ukuran Tabel Pakaryan (mm) Sumber Udara (Mpa) Total Daya (kw)
    2500 * 2000 3300 350 * 900 0,5 ~ 0,9 11.5

    Parameter Teknis

    Moter Power (kw) 7.5 Servo Power (kw) 2 * 1.3 Max Torpue (Nm) 62
    Model Pemegang Alat BT40 Diameter Piranti (mm) 100 Kacepetan Spindle (RPM) 1000
    Jembar Bahan (mm) 30 ~ 140  Panjang Bahan Min (mm) 110 Kandel Bahan (mm) 3 ~ 15
    X-Axis Stoke (mm) 250 Y-Axis Stoke (mm) 350 Kacepetan Posisi Cepet (mm / mnt) 1500
    Pitch of Ballscrew (mm) 10 Akurasi Posisi (mm) 0,03 Kacepetan Panganan (mm / mnt) 1200

    Kategori produk