Gaoji News minggu 20210305

DSC_3900-2-1-1024x429

Kanggo nggawe manawa saben wong bakal seneng festival Spring sing ngrayakake, para insinyur bisa kerja keras sajrone rong minggu, supaya kita bakal duwe produk lan suku cadang kanggo musim pengadaan sawise festival Spring.

DSC_0179-768x432
DSC_4015-768x513

1. Saka FEB 28 nganti 4 Maret, kita duwe 38 tagihan pengadaan anyar, kalebu 3 potong mesin doyo lan gunting CNC, 4 potong mesin lentur servo CNC, 2 potong mesin penggilingan busbar. 29 potong mesin busbar multifungsi.

Lan tanggal 2 Mar, 14 mesin pemrosesan busbar multifungsi, 2 jalur pemrosesan busbar CNC, lan 3 mesin pemrosesan busbar CNC diterbitake sedina wae.

DSC_2940-768x450
DSC_2909-768x431

2. Sajrone istirahat sedhela sawise Festival Musim Semi, kita negosiasi karo akeh perusahaan desain produk teknologi tinggi. Gabungke umpan balik pelanggan, laporan riset pasar, lan saran profesional, kita nggawe rencana kasar ilmiah kanggo proyek upgrade produk 2021.

1

3. Kanggo nganyari level manajemen integral, perusahaan ngundang organisasi profesional mbayar investigasi sing jero. Thanks kanggo pirang-pirang taun ing antarane perusahaan lan organisasi profesional, sawise komunikasi karo karyawan ing macem-macem departemen, organisasi profesional kasebut negesake banget babagan kahanan produksi lan manajemen perusahaan kita, lan menehi saran positif lan komprehensif kanggo pembangunan lan reformasi perusahaan kita

DSC_3939-768x513
DSC_3900-3-768x513

Wektu kiriman: Mei-15-2021