GJCNC-BP-50

Katrangan singkat:

  • Parameter Teknis
  •  1. Sumbu Kontrol: 3 sumbu
  • 2. Kekuwatan output: 500kn
  • 3. Kacepetan punch: 120HPM
  • 4. Punching Maks: ∅32 (kekandelan≤12mm)
  • 5. Ukuran Max Busbar: 6000 * 200 * 15 mm

Detail Produk

Konfigurasi Utama

Rincian Produk

GJCNC-BP-50 minangka peralatan profesional sing dirancang kanggo ngolah busbar kanthi efisien lan akurat.

Sajrone ngolah peralatan iki kanthi otomatis bisa ngganti klem, sing efektif banget, utamane kanggo busbar dawa. Kanthi proses pangolahan sing mati ing perpustakaan alat, peralatan iki bisa ngolah busbar kanthi doyo (bolongan bunder, bolongan oblong lsp), embossing, gunting, grooving, nglereni sudhut sing diisi lan sapanunggalane. Bahan kerja sing wis rampung bakal dikirim dening conveyor.

Peralatan iki bisa cocog karo bender CNC lan mbentuk lini produksi pemrosesan busbar.

Watak utama

GJ3D / piranti lunak pemrograman

GJ3D minangka piranti lunak desain pitulung khusus pamrosesan busbar. Sing bisa nggawe kode mesin program otomatis, ngetung saben tanggal nalika diproses, lan nuduhake simulasi kabeh proses sing bakal nuduhake pangowahan busbar kanthi langkah demi langkah kanthi jelas. Karakter kasebut nggawe trep lan kuat kanggo nyegah kode manual kanthi basa mesin. Lan bisa nduduhake kabeh proses lan kanthi efektif nyegah kerusakan bahan amarga ana input sing salah.

Suwene wis pirang-pirang taun, perusahaan ngetrapake teknik grafis 3D kanggo industri pamrosesan busbar. Saiki kita bisa nyedhiyakake kontrol cnc lan piranti lunak desain paling apik ing basa Asia.

Antarmuka komputer-manungsa

Kanggo nampilake pengalaman operasi sing luwih apik lan informasi sing luwih migunani. Piranti kasebut duwe RMTP 15 "minangka antarmuka komputer manungsa. Kanthi unit iki, sampeyan bisa duwe informasi sing cetha babagan kabeh proses pabrikan utawa weker sing bisa kedadeyan lan kontrol peralatan kanthi tangan siji.

Yen sampeyan kudu ngowahi informasi persiyapan peralatan utawa parameter mati dhasar. Sampeyan uga bisa ngetik tanggal karo unit iki.

Struktur Mekanik

Supaya ora nggawe struktur mekanik sing tetep, efektif, presisi lan umur dawa, kita milih sekrup bola akurat sing akurat, pandhuan linear presisi dening Taiwan HIWIN lan sistem servo dening YASKAWA plus sistem penjepit loro sing unik. Kabeh kasebut ing ndhuwur nggawe sistem transmisi sing paling apik kaya sing sampeyan butuhake.

Kita ngembangake program ganti otomatis supaya sistem penjepit luwih efektif, utamane kanggo proses busbar sing dawa, lan uga bisa nyuda maksimal operasional operator. Gawe luwih akeh rega kanggo pelanggan.

Ana rong jinis:

GJCNC-BP-50-8-2.0 / SC (Nenem dobel, gunting, meksa)

GJCNC-BP-50-8-2.0 / C (Lapan doyo, gunting)

Sampeyan bisa milih model sing dibutuhake

Packing Ekspor


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Parameter Teknis utama

    Ukuran (mm) 7500 * 2980 * 1900 Bobot (kg) 7600 Sertifikasi CE ISO
    Daya Utama (kw) 15.3 Tegangan Input 380 / 220V Sumber Daya Hidrolik
    Pasukan Output (kn) 500 Kacepetan Punching (hpm) 120 Sumbu Kontrol 3
    Ukuran Bahan Max (mm) 6000 * 200 * 15 Max Punching Mati 32mm (Kandel materi ing sangisoré 12mm)
    Kacepetan Lokasi(Sumbu X) 48m / menit Stroke Silinder Punching 45mm Posisi Baleni ± 0,20mm / m
    Stroke Max(mm) Sumbu XSumbu YZ Axis 2000530350 JumlahsakaMati PunchingNyukurEmbossing 6/81/11/0  

    Konfigurasi

    Bagian Kontrol Bagian Transmisi
    PLC OMRON Pandhuan linear presisi Taiwan HIWIN
    Sensor Schneider listrik Sekrup bola presisi (seri 4) Taiwan HIWIN
    Tombol Kontrol OMRON Dhukungan sekrup bal NSK Jepang
    Layar tutul OMRON Bagian Hidrolik
    Komputer Lenovo Katup Elektromagnetik tekanan dhuwur Italia
    Kontaktor AC ABB Tabung tekanan dhuwur Italia MANULI
    Breaker Circuit ABB Pompa tekanan dhuwur Italia
    Motor Servo YASKAWA Piranti lunak kontrol lan piranti lunak dhukungan 3D GJ3D (Piranti lunak dhukungan 3D sing dirancang kabeh dening perusahaan kami)
    Driver Servo YASKAWA