Mesin Flaring Saluran Bus CNC GJCNC-BD

Katrangan singkat:

GJCNC-BD seri CNC Busduct Flaring Machine minangka mesin produksi Hi-Tech sing dikembangake dening perusahaan kami, Kanthi fungsi auto feed, sawing lan flaring (Fungsi punching, notching, lan riveting kontak dll. Opsional) .Sistem nganggo sistem kontrol individu, otomatis input busduct uga monition wektu nyata kanggo saben proses, supaya luwih aman, gampang, fleksibel. Nambah tingkat otomatis lan kapasitas busduct.

Detail Produk

Konfigurasi utama

Fungsi lan Fitur utama

GJCNC-BD seri CNC Busduct Flaring Machine minangka mesin produksi Hi-Tech sing dikembangake dening perusahaan kami, Kanthi fungsi auto feed, sawing lan flaring (Fungsi punching, notching, lan riveting kontak dll. Opsional) .Sistem nganggo sistem kontrol individu, otomatis input busduct uga monition wektu nyata kanggo saben proses, supaya luwih aman, gampang, fleksibel. Nambah tingkat otomatis lan kapasitas busduct.

Software Rogram GJBD: Sadurunge operasi, input data busduct lan disimpen, ngasilake kode PLC kanthi otomatis lan proses wiwitan.

Alur Proses Otomatis: Load Bus bar Kanthi manual, Auto Clamp otomatis melu lan feed, clamp otomatis, sawing lan flaring dll (Fungsi opsional: pukulan, notching, paku keling kontak: Kontak feed Kabin Kontak kanthi otomatis lan temokake riveting kontak otomatis.

Clamp kaping pindho:Klem utama lan Bantuan. Stroke Max X 1500mm. Nggunakake Double Clamp kanthi motor servo individu sing dikontrol, nyadari busbar Clamp Auto, hemat tenaga kerja, efisiensi dhuwur lan Akurasi

Conveyor Cepet: Potongan kerja rampung kanthi otomatis kanthi cepet conveyor, Efisiensi, lan ora bisa ngerjak.

Touschreen HMI: Human-Machine Interface (HMI), gampang operasi, proses proses ngawasi wektu nyata, rekaman Alarm lan Setup Mould sing sederhana uga proses operasi.

Sistem Transmisi Kacepetan: Alat pemancar mesin nggunakake sekrup werni bermutu, akurat lan efisien, lan tuntunan linier, didhukung dening motor Servo, njamin kualitas lan akurasi pangolahan. Kabeh komponen kalebu merek terkenal internasional, kualitas apik lan urip sing awet.

Struktur Mesin: Awak mesin gandheng karo tempering suhu tinggi ing wektu, struktur sing gampang nanging kaku sing apik.

Kabin Kit Alat (Opsional): Simpen kabeh alat lan ganti cetakan luwih gampang, aman lan trep.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Parameter Teknis utama
    Katrangan Unit Parameter
    Meksa Punching kN 300
    Notching kN 300
    Riveting kN 300
    Nglereni Ukuran Bunder mm 305
    Revolusi r / m 2800
    Tenaga Motor kw 3
    Stroke Max X1-Way mm 1500
    Stroke Max-X2-Way mm 5o0
    Stroke Max Y1-Way mm 350
    Stroke Max Y2-Way mm 250
    Max Flaring Dhuwur mm 30
    Stasiun Bunder Setel 1
    Suar Setel 1
    Pukulan atur 1 (Pilihan)
    Kedudukan Setel 1 (Pilihan)
    Hubungi Rivet Setel 1 (Pilihan)
    Kontrol Sumbu 4
    Akurasi Pitch Bolongan mm / m ± 0,20
    Sumber Udara MPa 0,6 ~ 0,8
    Total Daya kW 17
    Ukuran Busbar Max (LxWxT) mm 6000 × 200 × 6 (Ukuran Liyane Diadopsi)
    Ukuran Busbar Min (LxW × T) mm 3000 × 30 × 3 (Ukuran Liyane Cstomerized)
    Ukuran Mesin: LxW mm 4000 × 2200
    Bobot Mesin kg 5000
     

    Kategori produk