BM303-S-3

Katrangan singkat:

  • Unit punch:

  • 1. Bahan: Tembaga / aluminium;

  • 2. Kekandelan pemrosesan: Tembaga busbar 15mm;

  • 3. Punching maksimal: ∅32 (kekandelan ≤10mm), ∅25 (kekandelan ≤15mm);

  • 4. Kekuwatan output maksimal: 350KN.

  • Unit gunting:
  • 1. Bahan: Tembaga / aluminium;
  • 2. Ukuran Maksimum: 15 * 160mm;
  • 3. Kekuwatan output maksimal: 350KN. 

Detail Produk

Konfigurasi Utama

Katrangan Produk

Seri BM303-S-3 minangka mesin pemrosesan busbar multifungsi sing dirancang dening perusahaan kami (nomer paten: CN200620086068.7). Piranti kasebut bisa nggawe pukulan, gunting lan mlengkung kabeh bebarengan.

Kauntungan

Kanthi mati sing cocog, unit doyo bisa ngolah bolongan bunder, oblong lan kothak utawa emboss area 60 * 120mm ing busbar, lan uga bisa flattening utawa shearing tembaga.

Unit iki nggunakake struktur integral bunder, operator bisa ngganti mati pukulan sajrone 2 menit.

Unit gunting milih cara nyukur siji, ora nggawe kethokan nalika nyukur bahan kasebut.

Lan unit iki nggunakake struktur integral bunder sing efektif lan bisa umure dawa.

Unit lentur bisa ngolah lentur level, lentur vertikal, lenturan pipa siku, terminal sambung, bentuk Z utawa tikungan corak kanthi ngganti mati.

Unit iki dirancang kanggo dikontrol dening bagean PLC, bagean-bagean kasebut kerja sama karo program kontrol supaya sampeyan bisa duwe pengalaman sing gampang dioperasikake lan workpiece akurasi sing dhuwur, lan kabeh unit lentur dipasang ing platform independen sing njamin kabeh telung unit bisa kerja padha wektu.

Panel kontrol, antarmuka mesin-manungsa: piranti lunak iku gampang dioperasikake, duwe fungsi panyimpenan, lan gampang digunakake kanggo operasi bola-bali. Kontrol mesin nggunakake metode kontrol angka, lan akurasi mesin dhuwur.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Konfigurasi

    Dimensi Bangku Kerja (mm) Bobot Mesin (kg) Total Daya (kw) Tegangan Kerja (V) Jumlah Unit Hidrolik (Pic * Mpa) Model Kontrol
    Lapisan I: 1500 * 1200 Layer II: 840 * 370 1280 11.37 380 3 * 31.5 PLC + lenturan CNCangel

     Parameter Teknis utama

      Materi Limit pangolahan (mm) Max Output Force (kN)
    Unit punch Tembaga / Aluminium ∅32 (kekandelan≤10) ∅25 (kekandelan≤15) 350
    Unit gunting 15 * 160 (Shearing Tunggal) 12 * 160 (Punching Shearing) 350
    Unit mlengkung 15 * 160 (Bending vertikal) 12 * 120 (Horisontal Bending) 350
     * Katelu unit kasebut bisa dipilih utawa diowahi dadi kustomisasi.