BM603-S-3

Katrangan singkat:

  • Unit punch:

  • 1. Bahan: Tembaga / aluminium;

  • 2. Kekandelan pemrosesan: Tembaga busbar 16mm;

  • 3. Punching maksimal: Ф32;

  • 4. Kekuwatan output maksimal: 600KN.

  • Unit gunting:
  • 1. Bahan: Tembaga / aluminium;
  • 2. Ukuran Maksimum: 16 * 260mm;
  • 3. Kekuwatan output maksimal: 600KN.

Detail Produk

Konfigurasi Utama

Katrangan Produk

Seri BM603-S-3 minangka mesin pemrosesan busbar multifungsi sing dirancang dening perusahaan kami. Piranti kasebut bisa nggawe pukulan, gunting lan mbengkongake kabeh sekaligus, lan dirancang khusus kanggo proses busbar ukuran gedhe.

Kauntungan

Unit doyo nganggo pigura kolom, metokake kekuwatan sing cukup, kanthi efektif bisa njamin panggunaan jangka panjang tanpa deformasi. Punching die instal hole diolah kanthi mesin kontrol numerik sing bakal njamin presisi tinggi lan umur dawa, lan akeh proses kayata bolongan bunder, bolongan bunder dawa, bolongan persegi, doyo dobel utawa embossing bisa rampung kanthi ngganti mati.

Unit gunting uga nganggo bingkai kolom sing bakal nyedhiyakake daya luwih gedhe kanggo piso, piso ndhuwur lan ngisor dipasang vertikal kanthi podo, mode geser siji bisa nggawe kerf lancar tanpa sampah.

Unit lentur bisa ngolah lentur level, lentur vertikal, lenturan pipa siku, terminal sambung, bentuk Z utawa tikungan corak kanthi ngganti mati.

 Unit iki dirancang kanggo dikontrol dening bagean PLC, bagean-bagean kasebut kerja sama karo program kontrol supaya sampeyan bisa duwe pengalaman sing gampang dioperasikake lan workpiece akurasi sing dhuwur, lan kabeh unit lentur dipasang ing platform independen sing njamin kabeh telung unit bisa kerja padha wektu.

Panel kontrol, antarmuka mesin-manungsa: piranti lunak iku gampang dioperasikake, duwe fungsi panyimpenan, lan gampang digunakake kanggo operasi bola-bali. Kontrol mesin nggunakake metode kontrol angka, lan akurasi mesin dhuwur.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Konfigurasi

    Dimensi Bangku Kerja (mm) Bobot Mesin (kg) Total Daya (kw) Tegangan Kerja (V) Jumlah Unit Hidrolik (Pic * Mpa) Model Kontrol
    Lapisan I: 1500 * 1500Lapisan II: 840 * 370 1800 11.37 380 3 * 31.5 PLC + CNCmalaikat mlengkung

    Parameter Teknis utama

      Materi Limit pangolahan (mm) Max Output Force (kN)
    Unit punch Tembaga / Aluminium ∅32 600
    Unit gunting 16 * 260 (Shearing Tunggal) 16 * 260 (Punching Shearing) 600
    Unit mlengkung 16 * 260 (Bending vertikal) 12 * 120 (Horisontal Bending) 350
     * Katelu unit kasebut bisa dipilih utawa diowahi dadi kustomisasi.